Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη την ημέρα του Πάσχα, όπου αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα ζωντανό κατσίκι από την καρότσα ενός φορτηγού καθώς δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, ένας οδηγός πήρε από γνωστό του ένα κατσίκι για το σφάξει και αν το ψήσει την ημέρα του Πάσχα με την παρέα του.
Ωστόσο, σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το κατσίκι ήταν ξενικής προέλευσης και συγκεκριμένα από την Ολλανδία και ότι δεν είχε ελληνική σφραγίδα και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Αν και ο οδηγός δήλωσε άγνοια του επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ ενώ αλλά 100 για υπερφόρτωση της καρότσας.
Διαβάστε επίσης
Πώς θα κινηθούν σήμερα λεωφορεία, μετρό και τραμ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.