Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκίνηση και βαρύ κλίμα στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου 57 οικογένειες, για δεύτερη χρονιά, δεν έκαναν γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Όπως μεταδίδει το OPEN, στο σημείο του δυστυχήματος των Τεμπών συγκεντρώθηκαν οικογένειες θυμάτων, αποτίοντας έναν ύστατο φόρο τιμής στους ανθρώπους, που σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση των δύο τρένων.
Οι οικογένειες των θυμάτων έκαναν, για ακόμη μία φορά, έκκληση για απονομή δικαιοσύνης στο χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας, αφήνοντας καντηλάκια με το Αγιο Φως και λουλούδια.
«Η καρδιά μου χθες ήταν μισή. Κοιτούσα πάνω στον ουρανό για να της πω χρόνια πολλά, μήπως και μου απαντήσει ή με βλέπει από ψηλά. Κι όμως, ένιωθα ότι εκεί ψηλά δεν έχουν χαλαρώσει οι ψυχές τους, νιώθω ότι μας κρατούν μούτρα για αυτό που εμείς οι μανούλες, τα τελευταία δύο χρόνια, να βάλουν κάποιον στη φυλακή» είπε η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα.
Μάλιστα, δεν ήταν μόνο οι συγγενείς, καθώς πολίτες κάθε ηλικίας σταματούσαν για να αφήσουν ένα λουλούδι, για τους 57 ανθρώπους, για τους οποίους η ζωή σταμάτησε ακριβώς σε εκείνο το σημείο.
Διαβάστε επίσης:
Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός 28χρονου από κροτίδα – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ
Λασίθι: 37χρονος ακρωτηριάστηκε από πυροτέχνημα – Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.