search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:03
MENU CLOSE

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τις επίμαχες συμβάσεις

09.04.2025 11:06
papageorgioy-christopoyloy-new

Εν μέρει θετικά, απάντησε το δικαστήριο στο αίτημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να αποκτήσει πρόσβαση στις επαγγελματικές της συμβάσεις που το παρελθόν είχε διαχειριστεί η Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε ύστερα από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η Έλενα Χριστοπούλου δεν υποχρεώνεται να παραδώσει επικυρωμένα αντίγραφα των επίμαχων εγγράφων, αλλά μόνο να τα επιδείξει στο μοντέλο, παρουσία των δικηγόρων και τεχνικών συμβούλων των δύο πλευρών.

Ποιοι ήταν το αίτημα της Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που κατά το παρελθόν συνεργαζόταν στενά με την Έλενα Χριστοπούλου η οποία ήταν και η μάνατζέρ της, είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να λάβει γνώση των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί για λογαριασμό της με τρίτες εταιρείες.

Στην αίτησή της ζητούσε τόσο να της επιδειχθούν οι πρωτότυπες συμβάσεις όσο και να της παραδοθούν επίσημα επικυρωμένα αντίγραφα.

Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου φέρεται να είχε δηλώσει –μέσω της δικηγόρου της– ότι είναι διατεθειμένη να επιδείξει τις εν λόγω συμβάσεις, υπό την προϋπόθεση υπογραφής συμφωνίας εμπιστευτικότητας, καθώς στα έγγραφα αυτά εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα -φυσικά ή νομικά- τα οποία δεν έχουν δώσει τη συναίνεσή τους.

Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Το δικαστήριο έκανε εν τέλει δεκτό μόνο το πρώτο σκέλος της αίτησης, επιτρέποντας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δει το περιεχόμενο των συμβάσεων, χωρίς όμως να της παραδοθούν αντίγραφα.

Η διαδικασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί παρουσία των νομικών εκπροσώπων και τεχνικών συμβούλων και των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2025: Η Κλαυδία απαντά πώς θα είναι η σκηνική της παρουσία τη βραδιά του τελικού (Video)

Μεσσαροπούλου για Πούμπουρα: Το μένος που βγάζει για την τηλεόραση, μού δείχνει έναν άνθρωπο που θα ήθελε πολύ να είναι σε αυτήν (Video)

Άννα Βίσση: «Τα χρόνια που τραγουδάω ξεπέρασαν τα 50 – Αισθάνομαι σαν να ξεκινάω τώρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:02