Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για τον Μπρούνο Τσερέλα μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σε δηλώσεις της στον Γρηγόρη Μπάκα που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο, με την ηθοποιό να δηλώνει περήφανη και τρισευτυχισμένη που έχει βρει αυτόν τον σύντροφο και που η ίδια αποτελεί πια μέλος της οικογένειάς του την οποία σέβεται απεριόριστα.
«Είμαι περήφανη για τον Μπρούνο. Είμαι πολύ περήφανη που συνδέομαι με αυτή την οικογένεια και αυτόν τον υπέροχο άντρα. Κλείνει ένας κύκλος και προχωράμε παρακάτω. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι λόγω της δουλειάς μου. Δεν περίμενα ποτέ όλες τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή μου. Κοιτάω το παρελθόν και λέω “μπράβο σου, τα κατάφερες μια χαρά”. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος, οπότε είμαι περήφανη για μένα» είπε αρχικά.
Ερωτηθείσα στη συνέχεια για το εξώδικο που έγινε γνωστό ότι απέστειλε στην Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και νυν σύντροφο του Φίλιππου Μιχόπουλου, η Αθηνά Οικονομάκου δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, ωστόσο, έκανε σαφές ότι η κίνησή της αυτή όπως και κάθε άλλη, είναι με γνώμονα την προστασία των παιδιών της.
«Ότι είχα να πω, το είπα εκεί που έπρεπε και όπως έπρεπε. Έχει να κάνει με την προστασία πάνω απ’ όλα των παιδιών μου, δική μου και ανθρώπων που έχουν υπάρξει στο παρελθόν μου. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι διαφορετικό κάποια στιγμή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κυρίως.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Βαρύ πρόστιμο στη Chevron για τη ρύπανση στη Λουιζιάνα
«Δίψα» για εκτελέσεις από την κυβέρνηση Τραμπ – Θανατική ποινή «κάθε φορά που είναι εφικτό»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.