Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Αναστασία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» με τον Νίκο Γρίτση και την Στεφανία Γατσάκου, όπου μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε και τη βοήθεια του ψυχολόγου που ζήτησε.
«Ξεκίνησα σε ψυχολόγο μετά από 11 χρόνια γιατί το είχα άρνηση, οπότε έχω μία μεγαλύτερη βοήθεια. Μέχρι στιγμής αυτά που μου έχει πει είναι πράγματα που τα έχω σκεφτεί, απλά σίγουρα σου ανοίγει κάποιους μεγαλύτερους ορίζοντες και σε βάζει σε δρόμους που παίζει να μην έχεις σκεφτεί. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν οι κρίσεις πανικού, για αυτό πήγα γιατί το έπαθα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι κι είπα ότι δεν μου αξίζει αυτό το πράγμα.» εξομολογήθηκε η Αναστασία.
«Το λάθος που έκανα ήταν ότι έλεγα πως έχω ένα καλοκαίρι μπροστά μου. Όχι, δεν έχω ένα καλοκαίρι, έχω ολόκληρη τη ζωή μπροστά μου.» πρόσθεσε η Αναστασία.
Διαβάστε επίσης:
Παραδοχή Μπαράκ Ομπάμα: «Υπήρχε βαθύ χάσμα με τη σύζυγό μου»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.