Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Διευθυντές του Συμβουλίου Εσωτερικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου απολύθηκαν σήμερα το πρωί (3/4/2025) σύμφωνα με τρία πρόσωπα που έχουν γνώση του θέματος.
Δεν είναι σαφές γιατί το προσωπικό αυτό απολύθηκε ούτε εάν η απόλυσή τους είναι μόνιμη. Όμως, δύο από τις πηγές ανέφεραν πως ειπώθηκε σε ορισμένους ότι υπήρχαν θέματα με την αξιολόγησή τους.
Ένας από τους εργαζόμενους που απολύθηκε ήταν ο Ντέιβιντ Φέιθ, ένας διευθυντής που επέβλεπε την τεχνολογία και την εθνική ασφάλεια, είπαν οι πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Επίθεση Πολάκη στον Τσακαλώτο: «Έρμε και σκοτεινέ, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;»
Γάζα: Τουλάχιστον 25 νεκροί και 100 τραυματίες σε βομβαρδισμό σχολείου με εκτοπισμένους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.