search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:47
MENU CLOSE

Ιουλία Καλλιμάνη: «Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό – Θα ήθελα να εμφανιστώ στο Ηρώδειο κάποια στιγμή» (Video)

03.04.2025 10:41
ioylia-kallimani-new

Την ικανοποίησή της για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα στην καριέρα της, εξέφρασε η Ιουλία Καλλιμάνη, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day που τη συνάντησε στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της, με την τραγουδίστρια να τονίζει ότι τα όνειρα της ζωής της έχουν γίνει πραγματικότητα μέσω πίστης και σκληρής δουλειάς.

«Αυτό που μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αυτό ονειρευόμουν ακριβώς. Είμαι ένα παιδί που κάνω manifest στα πράγματα που μου έρχονται στη ζωή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, το έχω πει και σε τραγούδι μου άλλωστε. Δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό και πως όταν αγαπάμε τη δουλειά μας και πιστεύουμε στα όνειρά μας, κάποια στιγμή θα ανταμειφθούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον εαυτό της, υπογράμμισε ότι είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία να ανεβεί στη σκηνή του Ηρωδείου κάποια στιγμή.

«Είμαι ένα παιδί που δεν βγαίνω, δεν κάνω εξόδους και τέτοια. Είμαι χαμηλών τόνων. Πηγαίνω το γυμναστήριό μου, τα ψώνια μου, απλά πράγματα. Εννοείται ότι θα ήθελα να εμφανιστώ κάποια στιγμή στο Ηρώδειο. Μαγκιά τους και μπράβο σε αυτούς τους συναδέλφους που το καταφέρνουν» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μάγδα Τσέγκου: «Μίλησα πρώτη φορά ανοιχτά για το σπάνιο αυτοάνοσο – Ήταν μια εφιαλτική περίοδος» (Video)

Λυκουρέζος για Λάσκαρη: «Μου άρεσε να έχω κάτι παράλληλο με τη Ζωή – Όταν το μάθαινε, οι εκρήξεις ήταν σκληρές» (Videos)

«Fountain of Youth»: Ο Τζον Κρασίνσκι και η Νάταλι Πόρτμαν σε μία επική περιπέτεια του Γκάι Ρίτσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:46