Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την αντίστοιχη επίσκεψη του στην Κοζάνη στις 26 Νοεμβρίου 2021, όταν έταξε 7,5 δισ. που ακόμα αγνοούνται», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανάρτησή του για τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη.
Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «στα χρόνια που μεσολάβησαν υπό την πρωθυπουργία του, η Δυτική Μακεδονία κατέκτησε τρεις θλιβερές πρωτιές, καθώς σύμφωνα με τον Ο.Ο.Σ.Α. είναι πρώτη σε μείωση πληθυσμού, πρώτη σε ποσοστό ανεργίας και πρώτη σε μείωση του πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ».
Τόνισε ότι οι σημερινές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της ΔΕΗ «γεννούν πλήθος ερωτημάτων σε έναν ιλιγγιώδη χορό υποσχέσεων δισεκατομμυρίων, όταν τα 7,5 δισ. του κ. Μητσοτάκη από το 2021 παραμένουν άφαντα».
Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως η ακριτική Δυτική Μακεδονία δεν θα παραδοθεί λάφυρο στα χέρια του ολιγοπωλίου της ενέργειας.
«Οι προτάσεις μας για Ενεργειακή Δημοκρατία, με προμετωπίδα τη Ρήτρα Δίκαιης Μετάβασης, είναι η μόνη δίκαιη, βιώσιμη και τεκμηριωμένη διέξοδος για να πάρει ανάσα αξιοπρέπειας μια περιφέρεια, που πληρώνει τα σπασμένα των καταστροφικών επιλογών της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Κίνημα Δημοκρατίας για το ναυάγιο στη Λέσβο: «Οι ζωές που χάθηκαν δεν είναι αριθμοί, είναι άνθρωποι»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.