search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 07:13
MENU CLOSE

Περισσότεροι από 1.400 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στην Τουρκία, από τη 19η Μαρτίου

25.03.2025 17:33
astynomikoi-diadilotis-tourkia

Περισσότεροι από 1.400 διαδηλωτές συνελήφθησαν στην Τουρκία από την έναρξη την περασμένη Τετάρτη του κύματος διαμαρτυρίας που προκάλεσε η σύλληψη του αντιπολιτευόμενου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμολγου, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, οι οποίες απαγόρευσαν κάθε συγκέντρωση στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.

«1.418 ύποπτοι έχουν συλληφθεί επί του παρόντος κατά τη διάρκεια των παράνομων διαδηλώσεων από τη 19 Μαρτίου», έγραψε στο Χ ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια.

Διαβάστε επίσης:

Οργή στον Λευκό Οίκο για τον «γ@@@@@νο ηλίθιο» Σύμβουλο Ασφαλείας που έβαλε δημοσιογράφο σε μυστική σύσκεψη

Αφέθηκε ελεύθερος από τους Ισραηλινούς ο βραβευμένος με Όσκαρ Παλαιστίνιος σκηνοθέτης μετά την κατακραυγή

«Ναυάγιο» στο Ριάντ: Ούτε στο κοινό ανακοινωθέν συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας μετά από 12 ώρες συνομιλιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 07:10