search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57
MENU CLOSE

Ισραήλ: Εντολή εκκένωσης στη Τζαμπάλια της Γάζας- Επίκεινται ισραηλινοί βομβαρδισμοί

25.03.2025 00:13
gaza vomvardismoi 9987- newq

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) έδωσαν εντολή το βράδυ της Δευτέρας στους κατοίκους της περιοχής Τζαμπάλια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, να απομακρυνθούν ενόψει βομβαρδισμού που επίκειται εν είδει αντιποίνων για ρουκέτες που είχαν εκτοξευτεί νωρίτερα από τον παλαιστινιακό θύλακα εναντίον του Ισραήλ.

«Προς οποιονδήποτε στην περιοχή Τζαμπάλια, αυτή είναι προειδοποίηση πριν από επικείμενο πλήγμα», έγραψε ο συνταγματάρχης Αβιχάι Αντραΐ, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού για το αραβόφωνο κοινό, κατηγορώντας «τρομοκρατικές οργανώσεις που επέστρεψαν ξανά σε κατοικημένες περιοχές για να εκτοξεύσουν ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ. Είχε προηγηθεί ανάλογη προειδοποίηση προς τους κατοίκους των πόλεων Μπέιτ Λάχια και Μπέιτ Χανούν.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι αναχαίτισε τρεις ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας. Ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ ανέλαβε την ευθύνη για δύο εξ αυτών και η Χαμάς για την εκτόξευση της τρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για την επίθεση σε συγκρότημά του στη Γάζα – Μειώνει το προσωπικό του στον θύλακα μετά τον θάνατο υπαλλήλου

Δάκρυα για την αγάπη και όχι από τα χημικά: Προτάσεις γάμου μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις εν μέσω διαδηλώσεων στην Τουρκία (Videos)

Ενές Καντέρ υπέρ Ιμάμογλου και κατά Ερντογάν: Κανένας δικτάτορας δεν μπορεί να ανεχθεί οποιαδήποτε απειλή για την εξουσία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57