Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ξεκίνησε η δίκη για την εταιρεία του Ζεράρ Πικέ και ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Παρότι εκτός δικαστηρίου εμφανίστηκε χαμογελαστός, ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση την ώρα της δίκης, όπου και τόνισε μπροστά στο δικαστή ότι έχει πληγωθεί ιδιαίτερα από τις κατηγορίες εις βάρος του, για την υπόθεση που αφορά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Μπαρτσελόνα.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ισπανία, βρέθηκε στο «στόχαστρο» για διαφθορά με την εταιρεία του Kosmos, σε μία συμφωνία για τη μεταφορά του ισπανικού Super Cup στη Σαουδική Αραβία. Η υπόθεση έχει φθάσει έτσι στο δικαστήριο, όπου σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ανέφερε στον δικαστή ότι «δεν ξέρεις πόσο με πληγώνει αυτό. Σε άλλη χώρα, θα μου είχαν στήσει άγαλμα».
Διαβάστε επίσης:
Ο Παναγιώτης Ρέτσος βούρκωσε μετά το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ
Νέα… πτήση του Καραλή στα 6 μέτρα, 2ος στην Ουψάλα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.