Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο, λόγω της νέας συγκέντρωσης για τα Τέμπη, αλλά και λόγω της ορκωμοσίας του Κώστα Τασούλα.
Από τις 9 το πρωί έκλεισε το «Πανεπιστήμιο» και στις 10 ο σταθμός «Σύνταγμα», όπου οι συρμοί διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.
Λόγω της ορκωμοσίας έχουν αποφασιστεί προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάσης – στάθμευσης) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από τις 10:30 και μέχρι πέρατος αυτής.
Οσον αφορά την συγκέντρωση των φοιτητών, αυτή θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ το απόγευμα θα γίνει νέα συγκέντρωση, μαζί με μία μεγάλη συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς, Μυρτώ Βασιλείου, Ζωγράφος, Πολυξένη Καράκογλου, Αλέξανδρος Κτιστάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Το Σφάλμα, Υπεραστικοί, Tiny Jackal x Raibo, Lef Kay (on dexx).
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.