Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στη συμμετοχή της στην σειρά – φαινόμενο της δεκαετίας του ’90 «Καλημέρα Ζωή» αλλά και στα προβλήματα που της δημιούργησε η ταμπέλα του “καθημερινού” μίλησε η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα στην Δημόσια Τηλεόραση της ΕΡΤ.
«Η σαπουνόπερα τότε ήταν ένα νέο είδος που είχε πολύ δουλειά, πολύ διάβασμα, απίστευτη κούραση. Δεν το ακυρώνω τώρα αλλά πέρασα ένα διάστημα που ήθελα να το ακυρώσω γιατί δημιούργησε κάποια ερωτήματα για το εάν είμαι ή όχι ηθοποιός. Δηλαδή έχω ακούσει και από συναδέλφους αν αυτοί που παίζουν στα καθημερινά είναι ή όχι συνάδελφοι. Έπρεπε να αποδεικνύω καθημερινά στο θέατρο ότι κάνω και άλλα πράγματα και δεν είναι μόνο η ταμπέλα που μου έχουν φορέσει. Είναι ένας κύκλος που έκλεισε, είναι κάτι που μου έδωσε μια αναγνωρισιμότητα και οικονομικά εφόδια».
Αναφορικά με το πώς είναι να συμμετέχεις σε μια καθημερινή σειρά για πάνω από 10 χρόνια η Μίνα Χειμώνα απάντησε: «Ήθελε μεγάλη υπομονή, επιμονή και πίστη σε αυτό που υπηρετούσα τότε γιατί αν δεν το πίστευα θα ένιωθα ότι κορόιδευα τον εαυτό μου και τον κόσμο που το παρακολουθεί. Μπορεί να παίρναμε σενάρια την τελευταία στιγμή. Ο Φώσκολος που ερχόταν στα γυρίσματα μπορεί να διόρθωνε εκείνη την ώρα το φινάλε μιας σκηνής. Ήταν πολύ απαιτητικός».
Παράλληλα, η ηθοποιός, που ήταν και η δεύτερη μακροβιότερη του “Καλημέρα Ζωή” αποκάλυψε γιατί “κόπηκε” ο ρόλος της από τη σειρά: «Κάποια στιγμή αποφασίστηκε ότι τελείωσε ο ρόλος, μετά από τόσο καιρό που στήριζα την σειρά. Έπειτα μετάνιωσαν και μου είπαν ότι θα ξαναέρθω για ένα εξάμηνο. Εγώ είπα ότι δεν θέλω χάρες. Μίλησα και με τον Νίκο (σ.σ. Φώσκολο). Μου είπε «δεν έχω να σε κάνω κάτι τώρα». Είπα «δεν πειράζει θα φύγω στην Αμερική, όπως όλοι». Ήταν ένας μικρός θάνατος. Πέρασε καιρός για να επιστρέψω σε μια ρουτίνα ζωής».
Διαβάστε επίσης:
Η Νίκι Γκλέιζερ θα παρουσιάσει ξανά τις Χρυσές Σφαίρες το 2026
Βασιλιάς Κάρολος: Έγραψε ιστορία ηχογραφώντας το δικό του podcast
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.