search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:46
MENU CLOSE

«Δυο χρόνια από την κρατική δολοφονία των Τεμπών» – Εκδήλωση την Τετάρτη 12/3 στο Πάντειο με Καρυστιανού και Δεληβοριά

05.03.2025 17:34
tempi_athina

Η Μαρία Καρυστιανού – πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τεμπών 2023», ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Καμπαγιάννης – δικηγόρος, ο Δημήτρης Κουτσιαύτης – πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης και ο Μάρκος Μπεκρής- πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ στην COSCO, θα μιλήσουν στην εκδήλωση με τίτλο «2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ» που διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Το έγκλημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, οι φοιτητές από την πρώτη στιγμή ήμασταν στο πλευρό των συγγενών, και συμμετείχαμε μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις. Την Παρασκευή 28/2 οι δρόμοι και οι πλατείες σε όλη τη χώρα βούλιαξαν, το σύνθημα «ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ» ήχησε από άκρη σε άκρη, κι όμως ήταν η μέρα που για λίγο αναπνεύσαμε, απέναντι στη κυβέρνηση των ιδιωτικοποιήσεων που δολοφονούν και της συγκάλυψης. Ως Φοιτητικοί Σύλλογοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας!

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας, διοργανώνουμε εκδήλωση, 2 χρόνια μετά από το έγκλημα, με τίτλο «2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/3, ώρα 19:00, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι – Σύλλογος συγγενών Θανόντων Εγκαυματιών: «Ζητούμε να σταθείτε πλάι μας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η εισαγγελέας – «Καμία θλίψη δεν είχε για την απώλεια της Μαλένας» – Αιχμές και για την ιατροδικαστή Τσάκωνα

Σέρρες: Κακουργηματική δίωξη στον 55χρονο που περιέλουσε την 37χρονη σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:45