Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στην ελληνική επικράτεια και κυρίως σε επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης και εποχιακών ειδών κατά την περίοδο των αποκριών από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ έδειξαν ότι 239 επιχειρήσεις είχαν προβεί σε 365 παραβάσεις μη έκδοσης και μη διαβίβασης φορολογικών στοιχείων. Σε 8 επιχειρήσεις στην Αττική μπήκε 48ωρο λουκέτο ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν 784 έλεγχοι σε όλη την επικράτεια σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.
Σημαντική ήταν η παρουσία ελεγκτών στην Πάτρα, καθώς, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, διενεργήθηκαν συγκεκριμένες δράσεις εμφανών και μη εμφανών ελέγχων. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, οι ελεγκτές ανέμεναν στις εισόδους των επαγγελματικών εγκαταστάσεων, όπου διενεργούνταν χοροί και party.
Η παρουσία αυτή των ελεγκτών οδήγησε σε έκδοση 3.543 αποδείξεων, συνολικής αξίας 545.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα:
Στις 27/2/2025 σε αποκριάτικο χορό που φιλοξενήθηκε σε χώρο εκδηλώσεων, κατόπιν εισόδου με πρόσκληση, εκδόθηκαν 682 αποδείξεις, συνολικής αξίας 59.000 ευρώ.
Ομοίως, στην 1/3/2025, σε αποκριάτικο χορό που φιλοξενήθηκε σε χώρο εκδηλώσεων, κατόπιν εισόδου με πρόσκληση, εκδόθηκαν 407 αποδείξεις, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ, ενώ στις 2/3/2025 σε αποκριάτικο χορό που φιλοξενήθηκε σε χώρο εκδηλώσεων, κατόπιν εισόδου με πρόσκληση, εκδόθηκαν 2.454 αποδείξεις, συνολικής αξίας 436.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Στη «σέντρα» 100 ύποπτοι για απάτες-μαμούθ μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Ζημιά 2,9 εκατ. ευρώ
Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πώς υπολογίζεται
Απαισιόδοξοι παραμένουν οι Έλληνες για την οικονομία με την ανεργία και τις τιμές να αυξάνονται
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.