search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:40
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου για συλλαλητήρια: «Είναι πιο δημοκρατική μέρα που έχει ξημερώσει μετά τη μεταπολίτευση» (Video)

01.03.2025 10:37
xristidou

Με μήνυμα ελπίδας ξεκίνησε την εκπομπή του Σαββάτου στο Mega η Σίσσυ Χρηστίδου.  

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» χαρακτήρισε τα πρωτοφανή συλλαλητήρια για τα Τέμπη ως την πιο δημοκρατική μέρα μετά τη μεταπολίτευση.

«Είναι η πιο δημοκρατική μέρα που έχει ξημερώσει μετά τη μεταπολίτευση αισθάνομαι. Αναγκαστικά θα μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν και γι αυτά που δεν ήταν πολύ όμορφα, αλλά αυτή η λαοθάλασσα… Ήταν όλη Ελλάδα στους δρόμους, σε κάθε πλατεία, σε κάθε πόλη, σε κάθε μέρος που υπήρχε αυτή η ένωση, υπήρχε κι αυτή η ελπίδα μαζί», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Δεν ήταν βαρύ το κλίμα, θα περιμέναμε να είναι γιατί είναι μια θλιβερή επέτειος, όμως η ένωση του κόσμου, που δεν έχει χρώμα, κόμμα, προτιμήσεις, είναι μια κραυγή για όλα όσα δικαιούμαστε σαν Έλληνες πολίτες, γιατί εμείς το χρέος μας το κάνουμε από τη δική μας πλευρά και περιμένουμε να ανταποκριθούν. Αυτή η κραυγή αφορούσε όλα τα κόμματα, ήταν ενάντια σε κάθε πολιτική στάση και πρέπει να κρατήσουμε όλο αυτό με ένα χαμόγελο, πέρα από όσα έγιναν για να αμαυρώσουν τη μέρα αυτή», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προσπαθώ να είμαι δυνατή» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Ανταρσία των εργαζομένων της Washington Post κατά του Τζεφ Μπέζος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:40