search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:03
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Ζάκυνθο: Έγκλημα βλέπουν οι Αρχές πίσω από τον θάνατο της συμβολαιογράφου

19.02.2025 23:42
peripolikoo12

Έγκλημα βλέπουν οι Αρχές πίσω από τον θάνατο της 69χρονης συμβολαιογράφου στο Κρυονέρι Ζακύνθου, η οποία εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρή από τον γιο της, στην είσοδο του σπιτιού της.

Η γνωστή συμβολαιογράφος φέρεται να χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματός της και να αιμορράγησε στην αυλή του σπιτιού της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γεμάτη αίματα στην πόρτα του γκαράζ της και οι αρχές ασφαλείας βρήκαν παραβιασμένο τον περίβολο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το zantetimes, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους κατά τη διάρκεια της νύχτας, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, συλλέγοντας στοιχεία τόσο από το σπίτι του θύματος, ενώ αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει κρίσιμα ευρήματα, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η 69χρονη μαχαιρώθηκε άγρια από τον ή τους δράστες, πιθανώς στην προσπάθειά της να διαφύγει. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας στο πλαίσιο ληστείας.

Διαβάστε επίσης:

Αποχή δικηγόρων Αθήνας στις 28 Φεβρουαρίου – «Κοινή απαίτηση όλων μας η απόδοση δικαιοσύνης για τα Τέμπη»

Κακοκαιρία Coral: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Χιόνια και στη… θάλασσα, ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά – Τι ισχύει για Αττική

Ε.Ο ΚΚΕ για Τέμπη: Να πληρώσουν όσοι ευθύνονται – Οι πραγματικές αιτίες που οδήγησαν σε αυτό παραμένουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:02