Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να «χτυπήσει» τη δυτική Ελλάδα το επόμενο 48ωρο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με αφορμή την κακοκαιρία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην περιφέρεια. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν.
Στην ανάρτησή του για την κακοκαιρία, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει:
«”Άλλο ένα κύμα με ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο στη δυτική Ελλάδα…”
Αυτό θα εκδηλωθεί από το Σάββατο το βράδυ μέχρι την Κυριακή το πρωί, κυρίως σε Ιόνιο ,δυτική Στερεά, και Πελοπόννησο.
Επειδή δεν αποκλείεται τα ύψη βροχής να είναι μεγάλα (30-40 τόνοι ανά στρέμμα) σε λίγες ώρες ,μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι κάτοικοι κυρίως στην Κεφαλονιά όπου υπάρχουν ήδη κορεσμένα εδάφη και ευάλωτες περιοχές».
Διαβάστε επίσης:
Ημαθία: Νεκρός 52χρονος – Καταπλακώθηκε από υπόστεγο της αυλής του
Συμπλοκή μαθητών σε σχολεία της Ρόδου και της Λέρου – Συνελήφθησαν 10 ανήλικοι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.