search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 09:47
MENU CLOSE

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού

10.02.2025 13:34
seismos-3

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 11:23 ανοιχτά της Αμοργού.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε ένταση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Αρκεσίνης Αμοργού και σε εστιακό βάθος 18,4 χιλιομέτρων.

Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αττική.

Νωρίτερα, η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ανέφερε οτι ο σεισμός είχε ένταση 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης

Η Νόρα Κατσέλη για το εγκεφαλικό που πέρασε: «Πήγα στο νοσοκομείο και έμεινα 4 μήνες»

Καιρός: Ο Μαρουσάκης προβλέπει πυκνές χιονοπτώσεις από αύριο – Πού αναμένονται

Φιλοκυβερνητική παραφωνία της ΓΣΕΕ: Απέρριψε απεργία στην επέτειο των Τεμπών – Πλήρης απαξίωση Παναγόπουλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 09:45