search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 02:39
MENU CLOSE

Άμφισσα: Δικαστικός υπάλληλος αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστικό μέγαρο

10.02.2025 16:52
amfissa dikastiria

Νεκρός μέσα στα δικαστήρια στην Άμφισσα βρέθηκε τη Δευτέρα ένας 46χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Fokidanews, ο σορός του άτυχου άνδρα που εργαζόταν στα δικαστήρια της πόλης εντοπίστηκε στην αίθουσα κατασχεμένου υλικού.

Αστυνομικές πηγές επισήμαναν πως το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14.30 το μεσημέρι εντός του κτιρίου όπου στεγάζονται οι δικαστικές υπηρεσίες, ενώ ακόμα βρίσκοντας σε εξέλιξη κάποιες δίκες σύμφωνα με το pelop.gr. Τότε ακούστηκε ο ένας ισχυρός κρότος και επικράτησε πανικός στις αίθουσες.

Για αδιευκρίνιστους λόγους, εισήλθε στον χώρο και πιθανότατα με όπλο από τα κατασχεμένα, έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 46 ετών.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άμφισσας.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Εξ επαφής πυροβόλησε τα θύματά του ο 60χρονος – Πυροτεχνουργοί αναμένεται να απομακρύνουν με ασφάλεια τα εκρηκτικά που βρέθηκαν

Σαντορίνη: Απατεώνες τηλεφωνούν σε κατοίκους προσφέροντας οικονομική βοήθεια

Σαντορίνη: ΕΚΠΑ και Μετσόβιο στην έρευνα για το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 00:59