Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άλλη μια ακραία τοποθέτηση κατά των αμβλώσεων εκφράστηκε δημοσίως αυτή τη φορά από τον Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος ερωτηθείς σχετικά, υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ότι δεν πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να πάρει μόνο η γυναίκα , καθώς «δεν είναι το σώμα της».
Έκανε δε, λόγο για τη «χειρότερη δολοφονία», ενώ επικαλέστηκε και τα ζώα τα οποία δεν… κάνουν αμβλώσεις
«Κατ’ αρχήν, δεν είναι το σώμα τους. Έχει μείνει έγκυος, γιατί έχει πάει το ανδρικό σπερματοζωάριο και έχει γονιμοποιήσει το θηλυκό ωάριο. Επομένως, ο άνδρας γεννάει το σπερματοζωάριο και το τίκτει η γυναίκα στη μήτρα της. Άρα δεν είναι δικό της και, ναι, θα ρωτάτε και τους άντρες», συμπλήρωσε.
«Δεν είναι λόγος το ότι ένα πλάσμα είναι αδύναμο να το σκοτώσεις. Αυτό μας κάνει ζώα. Έχεις δει κανένα ζώο να κάνει έκτρωση; Η έκτρωση είναι η χειρότερη δολοφονία» είπε χαρακτηριστικά.
«Σχολιάστηκα έντονα, γιατί είπα να σεβόμαστε κάθε μορφή ζωής και βγαίνουν αυτές οι “δικαιωματίστριες”, οι σουφραζέτες, οι πανέξυπνες και πολύ καλλιεργημένες και μορφωμένες και κρίνουν εμένα. Όταν φτάσουν λίγο στο επίπεδό μου στο ύψος των ποδιών, θα μπορούν να με κρίνουν» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Eurovision 2025: Η πρώτη ανάρτηση της Evangelia μετά τον εθνικό τελικό
Eurovision 2025: Παπανώτας για Ρουβά και Παπαρίζου – «Τι ήταν αυτό; Ελεημοσύνη στην ΕΡΤ;» (Video)
Eurovision 2025: Ποια συμμετοχή πήρε το απόλυτο μηδέν από κοινό και επιτροπές – Με Klavdia θα ταξιδέψει η Ελλάδα (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.