ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:07
MENU CLOSE

Σήμερα η κηδεία του Μίμη Δομάζου: Μια τελευταία στάση στη Λεωφόρο πριν το ύστατο χαίρε 

27.01.2025 06:55

Το τελευταίο αντίο σήμερα για τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζο με την παραγματοποίηση της εξόδιου ακολουθίας που θα σφραγίσει το πέρασμα στην αιωνιότητα ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο του ελληνικού προδοσφαίρου.

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα γίνει η κηδεία του στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών στις 15:00, ενώ η σορός του θα θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, από το πρωί στις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Προτού φτάσει η σωρός στο παρεκκλήσι, θα γίνει μία στάση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου. Εκείνη την ώρα τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παίξουν τον ύμνο του Παναθηναϊκού ενώ στο μάτριξ θα βρίσκεται η εικόνα του «Στρατηγού».

Η τελετή θα ξεκινήσει περίπου στις 3 μ.μ. στη Μητρόπολη Αθηνών και η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκτροταφείο.

Διαβάστε επίσης

Όλη η Ελλάδα Τέμπη: Το «τσουνάμι» της οργής που ζήτησε «δικαιοσύνη» μέσα από βίντεο και εικόνες

Το σπίτι της φρίκης στο Ηράκλειο: Μητέρα και πατριός αλληλοκατηγορούνται για τα βασανιστήρια στο 3χρονο αγόρι 

Τέμπη: «Ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας που δεν αποτρέψαμε εγκαίρως αυτό το έγκλημα» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:05
Exit mobile version