search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:21
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία του – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

26.01.2025 15:25
0025_KONSTANTINOS_ARGIROS_972023

Ο γνωστός τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, ανέβαλε για σήμερα, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, την συναυλία του στα Τίρανα.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Instagram, η απόφαση πάρθηκε ως ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Αρχιεπίσκοπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Μακαριστού Αναστάσιου.

 «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Μακαρίστου Αναστασίου, η προγραμματισμένη για απόψε Κυριακή 26/1/25 sold out συναυλία μας στα Τίρανα αναβάλλεται. Ύστερα από συνεννόηση με τους διοργανωτές, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό του για την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης: «Το σημαντικότερο που μας κρατάει μαζί με την Έμιλυ μπορεί να ειπωθεί με μία φράση…»

Μπέσσυ Μάλφα: Έπρεπε να είμαστε στη συγκέντρωση για τα Τέμπη (video)

Χρηστίδου για Κεφαλογιάννη: «Όταν δημόσιες διαμάχες δεν αφορούν παιδιά, είναι πολύ πιο εύκολο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:20