search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 19:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Όταν έκανα σκληρά ναρκωτικά, οι γονείς μου έκοψαν σχέσεις μαζί μου»

26.01.2025 16:53
dimitris-skarmoytsos-new

Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», για την Φαίη Σκορδά, την οποία και ακολούθησε στο νέο της ξεκίνημα στο MEGA.

«Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Το έκανα μόνο για τη Φαίη» δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και πρόσθεσε πως δεν έχει διαπραγματευτεί ποτέ τον τηλεοπτικό χρόνο που θα έχει.

Ωστόσο, ο σεφ, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για μια δύσκολη για την ζωή του περίοδο, όταν είχε εμπλακεί με σκληρές ουσίες.

«Οι γονείς μου έχουν υποστεί μεγάλο σοκ από εμένα, γιατί δεν ήμουν το καλύτερο παιδί. Δεν νομίζω ότι τους ένοιαζε το κομμάτι της εμφάνισής μου. Περισσότερο τους πείραξε όταν έμαθαν ότι έκανα σκληρά ναρκωτικά», ανέφερε.

«Το καλύτερο που έκαναν ήταν ότι έκοψαν σχέσεις μαζί μου, και από το σοκ κατάλαβα ότι έπρεπε να συνέλθω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Λούλης: «Το σημαντικότερο που μας κρατάει μαζί με την Έμιλυ μπορεί να ειπωθεί με μία φράση…»

Μπέσσυ Μάλφα: Έπρεπε να είμαστε στη συγκέντρωση για τα Τέμπη (video)

Χρηστίδου για Κεφαλογιάννη: «Όταν δημόσιες διαμάχες δεν αφορούν παιδιά, είναι πολύ πιο εύκολο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 19:43