Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Βροχή», σε μουσική του Θοδωρή Παπαδόπουλου και στίχους του Γιώργου Λεκάκη, ο Πασχάλης Τερζής χαρίζει μια ακόμα ξεχωριστή του ερμηνεία σε μια επιστροφή – έκπληξη!
Πρόκειται για ένα κομμάτι που φέτος συμπληρώνει 34 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία, το 1991, όταν πρωτοακούστηκε από τον ίδιο τον συνθέτη Θοδωρή Παπαδόπουλο και την Οπισθοδρομική Κομπανία στο άλμπουμ Πάλι Μπρος.
Έκτοτε, έχει διασκευαστεί αρκετές φορές, με πιο γνωστή την εκδοχή-ντουέτο της Γλυκερίας και του Μανώλη Λιδάκη.
Γνωστός για την αυθεντική, λαϊκή φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του, ο Πασχάλης Τερζής βάζει τη δική του μοναδική σφραγίδα στην επανεκτέλεση που κυκλοφορεί από τη FM Records, αποδίδοντας το τραγούδι με το συναίσθημα που άλλωστε, διακρίνει τις πάντα σπουδαίες ερμηνείες του.
Διαβάστε επίσης:
Robert Eggers: Μετά το «Werwulf», ο διάσημος σκηνοθέτης υπογράφει το sequel του «Labyrinth»
Σινεμά: Ο Ντίλαν παραμένει… άγνωστος – Μία μουσική βιογραφία και ένα δίλημμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.