Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τον τρόμο έζησαν το απόγευμα της Τρίτης (21/1), οι επιβάτες του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια, καθώς άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε εν κινήσει συρμό.
Σύμφωνα με το Star, ο συρμός του Προαστιακού εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο, όταν δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους, με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το παράθυρο ενός βαγονιού.
Ο κόσμος «πάγωσε», και οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όπως αποδείχθηκε δεν έσπασε το εσωτερικό του και γι’ αυτό δεν τραυματίστηκε κανείς.
«Ενώ ήμασταν στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού, είδαμε να πέφτει μία πέτρα στο παράθυρο. Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε, άρχισε να φωνάζει. Νόμιζαν ότι δέχθηκαν επίθεση και έπεσαν όλοι κάτω», είπε στην κάμερα αυτόπτης μάρτυρας για το συμβάν.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Στους 19 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία – Πού θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές
Ανετράπη νταλίκα με λιπάσματα στο ύψος της Ιεράς Οδού – Κλειστός ο παράδρομος της Λεωφόρου Κηφισού
Ταξί: Εξάωρη στάση εργασίας σήμερα – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.