search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 07:13
MENU CLOSE

Eurovision 2025: Η «γκάφα» στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό (Video)

17.01.2025 08:39
eurovision3

Δέκα μέρες νωρίτερα… βιάστηκε να φέρει η ΕΡΤ τον εθνικό τελικό της Eurovision μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Απόστολο Μαγγηριάδη, το βράδυ της Πέμπτης.

Κι αυτό γιατί σε σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρθηκε ότι ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου δηλαδή σε μόλις 4 ημέρες, ενώ όπως έχει ήδη επικοινωνηθεί είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025 με οικοδεσπότες τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

«Η σχέση της με την Eurovision ξεκινά από μικρή ηλικία καθώς συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό για παιδιά όταν ήταν μόλις 13 ετών. Η Xannova Xan, που εδώ και 15 χρόνια μένει στην Αμερική, θαυμάζει την Έλενα Παπαρίζου και ανυπομονεί να την γνωρίσει στον εθνικό τελικό τον οποίο θα παρουσιάσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά, 20 Ιανουαρίου, στο Christmas Theatre» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ωστόσο, η ημερομηνία του εθνικού τελικού της Eurovision παραμένει η Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025, με παρουσιαστές τους δυο κορυφαίους Έλληνες σταρ που άλλωστε, θριάμβευσαν κατά το παρελθόν στον δημοφιλή ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, ενώ σκηνοθετικά θα τον επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός με τις 12 συμμετοχές να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Christmas Theater.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα στον Έλον Μασκ από το Charlie Hebdo: Ελπίζουμε να σου αρέσει η ιδέα μας για την ελευθερία της έκφρασης

ACTION 24: Θα δείξει «ζωντανά» το Ρεαλ – Θέλτα το βράδυ (16/1)

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Ουγγαρέζο – «Σε έχω γραμμένο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 07:10