Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε χθες σε ανθρακωρυχείο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν και οι τοπικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι 12 αγνοούμενοι εργάτες είναι νεκροί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο ορυχείο Singidi στην επαρχία Μπαλουτσιστάν, όπου έχουν σπεύσει συνεργεία από την Κουέτα.
«Δώδεκα εργάτες βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο όταν αυτό κατέρρευσε» μετά την ισχυρή έκρηξη, η οποία αποδίδεται σε διαρροή μεθανίου, ανέφερε ο Αμπντούλ Γάνι, αξιωματούχος των περιφερειακών αρχών.
Τα δυστυχήματα είναι συχνά στα ορυχεία του Πακιστάν, όπου οι συνθήκες εργασίας χαρακτηρίζονται εξαιρετικά επικίνδυνες και οι κανονισμοί ασφαλείας θεωρούνται ανεπαρκείς.
Τον περασμένο Ιούνιο, ένδεκα άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από διαρροή μεθανίου σε ανθρακωρυχείο της United Coal Company στην επαρχία Μπαλουτσιστάν.
Διαβάστε επίσης
Σε πύρινο κλοιό το Λος Άντζελες: Στάχτη σπίτια και υποδομές – Τουλάχιστον επτά νεκροί
Βρετανία: Η κυβέρνηση Στάρμερ έχει απελάσει 16.400 μετανάστες μέσα σε 6 μήνες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.