Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για το ατυχές συμβάν που σημειώθηκε κατά τη μετάδοση του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» απολογήθηκε η ΕΡΤ με μια λιτή ανακοίνωση στο Instagram.
Ο λόγος για το αμοντάριστικο υλικό που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα από τη συνέντευξη της Μιμής Ντενίση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές.
«Στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Πρωτοχρονιάς έγινε ένα λάθος στο μοντάζ της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Μιμής Ντενίση. Έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και θα θέλαμε να μεταφέρουμε (εκ μέρους της ομάδας της παραγωγής της εκπομπής) τη συγγνώμη τόσο προς τη Μιμή Ντενίση όσο και προς όλους εσάς» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ μέσω της ομάδας του «Πρωίαν σε είδον».
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Παπαδάκης: Ανακοίνωσε ότι μειώνεται η διάρκεια του «Καλημέρα Ελλάδα» (Video)
Η ΕΡΤ αντί για σφυροδρέπανο έβαλε… πυρσό στο σήμα του ΚΚΕ – Σε διαθεσιμότητα οι εμπλεκόμενοι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.