search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:27
MENU CLOSE

Απορρίφθηκε η έφεση της Μπαρτσελόνα για τον Όλμο

30.12.2024 23:09
dani olmo

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε έφεση στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης για να προχωρήσει η εγγραφή του Ντάνι Όλμο στο ρόστερ της στο δεύτερο μισό της σεζόν, μετά την πρώτη ακυρωτική απόφαση, ωστόσο, όπως ανέφερε η «Mundo Deportivo» η υπόθεση εξετάστηκε τη Δευτέρα (30/12) κι απορρίφθηκε εκ νέου, διατηρώντας στον «αέρα» την παρουσία του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού στους «μπλαουγκράνα».

Πλέον οι Καταλανοί στρέφονται στην εμπορική συμφωνία του Τζουάν Λαπόρτα για τις VIP σουίτες του νέου «Καμπ Νόου» που θα αποφέρουν στην «Μπάρτσα» τα 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου τόσο ο Όλμο όσο και ο Βίκτορ να μπορέσουν να αγωνιστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οπερ σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να περιμένει την LaLiga για να εγκρίνει όλα τα έγγραφα της πώλησης των VIP θέσεων στο καινούριο της γήπεδο, για να μην «χάσει» τους δύο παίκτες και να εγγραφούν κανονικά τα μητρώα της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος ο Γουίλιαν από τον Ολυμπιακό

Το μήνυμα του Γκέιμπριελ μετά το δυναμικό ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό και το σχόλιο της… Ναόμι Κάμπελ!

Ήττες για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο United Cup – Εκτός προημιτελικών η Εθνική (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:23