Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Λιπόθυμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ένας 12χρονος μαθητής από Γυμνάσιο της περιοχής, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα τσίπουρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο 12χρονος μαθητής είχε πάρει από το σπίτι του, στο σχολείο ένα μπουκάλι με τσίπουρο στο πλαίσιο ενός… challenge με συμμαθητές του για το ποιος θα πιει περισσότερο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 12χρονος κατανάλωσε περίπου 400ml τσίπουρου και μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο μαθητής μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», στον Πύργο.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκιδική: Πώς δρούσε το κύκλωμα των πολεοδομιών – Τα «αυγά», οι «χήνες» και το «χαρτί»
Ηράκλειο: Συνελήφθη 52χρονος που έκρυβε αρχαία και όπλα
Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα: 14χρονη ξυλοκόπησε συνομήλική της – Δύο συλλήψεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.