search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:18
MENU CLOSE

Ηλεία: 13χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε από ΙΧ στη Γαστούνη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο

06.12.2024 08:52
Karamandaneio_new

Στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (6/12) μία 13χρονη μαθήτρια, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Γαστούνη.

Η ανήλικη φέρει ελαφριά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση, τα οποία δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία στους θεράποντες ιατρούς.

Ωστόσο, λόγω της φύσης του χτυπήματος, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο, προς το παιδιατρικό νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου και θα νοσηλευτεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Όσον αφορά το ατύχημα, χθες το μεσημέρι η 13χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, την ώρα που αποχωρούσε από το σχολείο της στο σχόλασμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, στον δρόμο που οδηγεί προς τη Γαστούνη.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Γαστούνης και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ ξεγέννησαν γυναίκα στο σπίτι της

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: «Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:16