Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.
Μιλώντας για το γεγονός ότι πήγε το τρόπαιο του Conference League στον τάφο του πατέρα του για να το μοιραστεί μαζί του ο ίδιος απάντησε ότι «ο τάφος του είναι εδώ στον Πειραιά αλλά επίσης στείλαμε το τρόπαιο και στην Κρήτη, απ’ όπου καταγόμαστε και πήγε και σε όλη την Ελλάδα. Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή διότι είναι σημαντικό το να δείξω το τι κατάφερα στον άνθρωπο που με ενέπνευσε να τα κάνω όλα αυτά.
Είναι καλό να μην ξεχνάς τις ρίζες σου. Καλό για όλους μας. Ήταν κάτι για το οποίο είχα δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου και έτσι έγινε». Εκείνη τη στιγμή που ρωτήθηκε σχετικά πάντως συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.