search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57
MENU CLOSE

Κεφαλονιά: 54χρονος Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του

26.11.2024 12:40
pyrosbestiki new (2)
φωτογραφία αρχείου

Έναν απανθρακωμένο άνδρα βρήκαν το μεσημέρι της Τρίτης (26/11) οι πυροσβέστες, σβήνοντας την φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε αυλή σπιτιού στο Ρατζακλί στην Κεφαλονιά.

Όπως προέκυψε, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, έναν 54χρονο Βρετανό, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια διέμενε μόνιμα στο νησί.

Την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024-2025: Τρεις Κυριακές ανοιχτά

Θεσσαλονίκη: Θάνατος φαντάρου στο 424 ΓΣΝ – «Υπάρχει μια ομερτά εδώ και έναν χρόνο» λέει ο πατέρας του 27χρονου (video)

Κηφισιά: Γονείς και μαθητές ζητούν την απομάκρυνση γυμνασιάρχη με εκκρεμή πειθαρχικά συμβούλια – Τι καταγγέλλουν (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57