Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Γενικός Γραμματέας του NATO, Μαρκ Ρούτε, θα επισκεφθεί στα τέλη Νοεμβρίου την Ελλάδα και την Τουρκία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΓΓ του NATO θα φτάσει στις 26 Νοεμβρίου 2024 στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.
Ο Ρούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Μια ημέρα πριν, στις 25 Νοεμβρίου, ο Μαρκ Ρούτε θα επισκεφθεί την Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και τον Υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ.
Η Ρωσία θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των «ασταμάτητων» βαλλιστικών πυραύλων Oreshnik
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.