search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:41
MENU CLOSE

«Buongiorno»: Αντί για τον Ουγγαρέζο είδαμε τη… Ζαρίφη! (Video)

15.11.2024 11:02
skorda-zarifi-new

Την Κατερίνα Ζαρίφη είδε το τηλεοπτικό κοινό του «Buongiorno» στη θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το πρωί της Παρασκευής, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει τις απαραίτητες… εξηγήσεις για την προσωρινή αυτή αλλαγή.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο ένα ταξίδι με τους φίλους και συναδέλφους του, Θέμη Γεωργαντά και Λάμπρο Κωνσταντάρα, προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποιες συναυλίες. Οπότε για τον καιρό που θα απουσιάζει από την εκπομπή, τη θέση του θα πάρει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια.

«Σήμερα είμαστε λίγο διαφορετικά και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Μαζί μας είναι η Κατερίνα Ζαρίφη! Καλώς την! Σε ευχαριστώ που ξύπνησες νωρίς και ήρθες», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά υποδεχόμενη την guest συνεργάτιδά της.

«Ήρθα να κάνω τα ρεπό του Ουγγαρέζου! Θα το γράψω και στο βιογραφικό μου», απάντησε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ο Δημήτρης κάθε χρόνο κάνει ένα ταξίδι με τον Θέμη Γεωργαντά, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Είναι μια παρέα κάθε χρόνο που κάνουν ένα ταξίδι, αντροπαρέα και παρακολουθούν συναυλίες» εξήγησε αμέσως μετά η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Τα περίεργα του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για τη θέση του διευθύντοντα σύμβουλου

Mega: Στήνεται το «Αλ τσαντίρι νιούζ» για την ερχόμενη Τετάρτη (20/11) – (Video)

«Κράτηση» στην κορυφή της τηλεθέασης έκανε το «Grand Hotel» την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:40