Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τέλος στη ζωή της με ένα τραγικό τρόπο επιχείρησε να βάλει μία 85χρονη γυναίκα το πρωί της Παρασκευής (1/11) στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr η ηλικιωμένη γυναίκα που ζει στην πόλη των Τρικάλων, βγήκε στις 10:20 το πρωί, στην αυλή του σπιτιού της και αφού έριξε πάνω εύφλεκτο υλικό, αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
Μόλις έγινε αντιληπτή από τους περιοίκους κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο Νοσοκομείο.
Η 85χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Διαβάστε επίσης:
Λέσβος: Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα άτομα, για επεισόδια κατά μεταναστών στη Θερμή το 2020
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.