search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:50
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Συρίγος: «Πάω για το Δαφνί – Εδώ είμαστε Κολομβία κανονικά!» (Video)

27.10.2024 12:20
syrigos_sxolika_geymata

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου προκάλεσε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων να επαναφέρει στη σίτιση των σχολείων της περιοχής την επιχείρηση με τα σχολικά γεύματα που οδήγησε δεκάδες παιδιά στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση.

«Εδώ θα τρελαθώ, πάω για το Δαφνί. Έχουν δηλητηριαστεί παιδιά, λένε ότι θα πάνε για έλεγχο, και συμπτωματικά πιάνει φωτιά ο χώρος όπου φυλάσσονται τα τρόφιμα. Ακούμε όλο αυτό το διάστημα για πολύ υψηλές γνωριμίες που προστατεύουν τον ιδιοκτήτη, και ενώ μαθαίνουμε όλα αυτά, βλέπουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο της Λαμίας λέει: “δεν τρέχει τίποτα που δηλητηριάστηκαν παιδιά” και επιτρέπουν στον ίδιο άνθρωπο να προμηθεύει φαγητό σε νοσοκομεία και σχολεία», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Εγώ λέω να γίνουμε Κολομβία κανονικά – αλλά να βγάζουμε και ποδοσφαιριστές όπως η Κολομβία για να γίνουμε εξαγώγιμο είδος!», συνέχισε αγανακτισμένος ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι το εργοστάσιο της εταιρείας που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση παιδιών από σχολικά γεύματα στη Λαμία, κάηκε ολοσχερώς μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη διενέργεια ελέγχου από τον ΕΦΕΤ με την πυροσβεστική να αποδίδει την πυρκαγιά σε εμπρησμό.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Τριανταφυλλίδης – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Washington Post: Ο Τζεφ Μπέζος «έκοψε» την Κάμαλα Χάρις – Παραιτήθηκε αρχισυντάκτης, ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:50