search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:49
MENU CLOSE

Αγωγή Λατινοπούλου στον Βελόπουλο – Ζητά αποζημίωση 300.000 για ηθική βλάβη

21.10.2024 12:59
VELOPOULOS_LATNOPOULOU_SPLIT

Αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου κατέθεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπως έκανε γνωστό σήμερα Δευτέρα ο δικηγόρος της, Φαήλος Κρανιδιώτης, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Στην αγωγή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ από τον Κυριάκο Βελόπουλο για ηθική βλάβη που υπέστη.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ζητά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα social media και σε καθημερινή εφημερίδα την τελεσίδικη απόφαση.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πριν έναν μήνα, είχε κάνει λόγο σε δηλώσεις της για «πόλεμο λάσπης» που έχουν στήσει κάποιοι σε βάρος της προσθέτοντας ότι «ενορχηστρώνουν επιθέσεις σε βάρος μου και δίνουν ψεύδη σε πληρωμένα πιστόλια».

Είχε μάλιστα κατονομάσει τον Κυριάκο Βελόπουλο ως τον «ενορχηστρωτή της προσπάθειας πολιτικής εξόντωσης της» κατηγορώντας τον ότι «έστειλε SMS ότι την ημέρα των ευρωεκλογών η Λατινοπούλου κολυμπούσε με επιχειρηματία στην Αίγινα».

Διαβάστε επίσης:

Η Ζωή απαντά στον Τασούλα με «απλά μαθήματα Δημοκρατίας» και τη γνωστή… καρδούλα (video)

ΠΑΣΟΚ: Τα δύο συνέδρια και η επαναλειτουργία της νεολαίας – Το δύσκολο «στοίχημα» της επόμενης μέρας

Ο Τατσόπουλους θεωρεί «συντηρητική επιλογή νοσταλγίας» την εκλογή Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:48