search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:25
MENU CLOSE

Γαλλία: Πέθανε ο Σιμόν Φιεσί του Charlie Hebdo – Είχε πυροβοληθεί από τρομοκράτες το 2015

19.10.2024 18:47
fiesi

Ο Σιμόν Φιεσί, webmaster του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo, άφησε την τελευταία του πνοή του την περασμένη Πέμπτη στη Γαλλία, σε ηλικία 40 ετών.

Ο 40χρονος Φιεσί ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε τις σφαίρες τρομοκρατών το 2015 στο Παρίσι, όταν εισέβαλαν στα γραφεία του περιοδικού για να «εκδικηθούν» για τα σατιρικά σκίτσα που προσέβαλαν τον μουσουλμανισμό.

Ο Φιεσί κατάφερε να βγει ζωντανός από την επίθεση, έστω και τραυματίας.

Παντρεμένος με Αυστραλέζα και πατέρας ενός παιδιού, o Φιεσί ήταν το πρώτο μέλος της συντακτικής ομάδας του Charlie Hebdo που δέχθηκε τα πυρά των αδελφών Κουασί στις 7 Ιανουαρίου του 2015. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστός ο λόγος του θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Ο υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να… παρέμβει στην απόφαση για την επιστροφή 12 μεταναστών από την Αλβανία στη Ρώμη

Σολτς: «Σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την προμήθεια Eurofighter στην Τουρκία» – Το «έκτακτο» του Anadolu

Χαμενεΐ για θάνατο Σινουάρ: «Η Χαμάς είναι και θα παραμείνει ζωντανή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:24