search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 09:04
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νεοναζί βγήκαν από τις τρύπες τους και βανδάλισαν σχολείο και γραφεία της ΚΝΕ (photos)

16.10.2024 13:35
neapoli_neonazi_new

Μέσα στη νύχτα, όπως συνηθίζουν άλλωστε οι θρασύδειλες νεοναζιστικές ομάδες, ομάδα αγνώστων προχώρησε σε βανδαλισμούς σε σχολείο και στα γραφεία της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η ομάδα των νεοναζί, η οποία «υπέγραψε» ως Εθνικιστική Νεολαία, έγραψε συνθήματα που εξυμνούν τον Χίτλερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε επτά μήνες, που οι νεοναζί βανδαλίζουν τα γραφεία της ΚΝΕ.

Όπως και τον προηγούμενο Μάρτιο, έβαψαν τους τοίχους με νεοναζιστικά σύμβολα, όπως ο αγκυλωτός σταυρός, το SS (Schutzstaffel, η κρατική αστυνομία των Ναζί), οι αριθμοί 88 (σύμβολο του «Heil Hitler») και 1488 (σύμβολο του «Adolf Heil Hitler») και το στοχάδι ή κέλτικος σταυρός.

Διαβάστε επίσης:

Iωάννινα: Ληστεία σε μάρκετ 24ωρης λειτουργίας στην περιοχή του Άλσους

ΟΑΣΑ για Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κοιτούσε το κινητό, το ΙΧ έκανε ζικ ζακ – Πήγε να πέσει σε διάζωμα» (Video)

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης – Αρνητική η εισαγγελική πρόταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 09:04