search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:03
MENU CLOSE

Daily Mail: «Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Μπάλντοκ στην οικογένειά του»

14.10.2024 13:35
BALDOK2
Eurokinissi

Η αγγλική «Daily Mail» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ στην οικογένειά του.

Μία σπουδαία κίνηση αν όντως επιβεβαιωθεί από την ΠΑΕ, η οποία θέλει να σταθεί με κάθε τρόπο στη σύζυγο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και στο παιδί τους.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι υπάρχει και η σκέψη να γίνει φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία έπαιξε για επτά χρόνια.

«Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να τιμήσει το πλήρες συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά τον τραγικό του θάνατο σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Μπάλντοκ, γεννημένος στην Αγγλία, αλλά διεθνής με την Ελλάδα, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του. Πήρε μεταγραφή στους Κυπελλούχους Ελλάδας το καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

«Πηγές αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και φιλεύσπλαχνο ιδιοκτήτη και προσθέτουν ότι θα φροντίσουν την οικογένεια του Μπάλντοκ, τη σύντροφό του και τον ενός έτους γιο του. Μια πιθανότητα είναι να τιμήσει πλήρως συμβόλαιο του παίκτη και επιπρόσθετα να κάνει ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του τον επόμενο χρόνο» συμπληρώνει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το ματς ποδοσφαίρου Ιταλία-Iσραήλ στο Ούντινε για το Nations League

Εθνική ποδοσφαίρου: Η αναγέννηση με τον Ιβάν, η αφιέρωση στον Μπάλντοκ και το 4Χ4 για το όνειρο της διάκρισης

Ανατριχίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ενός λεπτού σιγή για τον Μπάλντοκ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 12:02