Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκινητικά ήταν τα λόγια και του Γιώργου Χατζηνάσιου για την απώλεια του σπουδαίου συνθέτη και φίλου του, Μίμη Πλέσσα.
«Έφυγε ο πιο πολυτραγουδισμένος συνθέτης όλων των εποχών. Ο Μίμης ό,τι κατάφερε, το κατάφερε με σεμνότητα, που πάντα τον διέκρινε, μακριά από δημόσιες σχέσεις και κόμματα», δήλωσε αρχικά ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.
«Το όνομα “Μίμης Πλέσσας” θα μείνει για πάντα συνώνυμο της μουσικής και του ήθους του ανθρώπου. Τελικά ο Μίμης δεν έφυγε και δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας. Θα τραγουδάμε πάντα τα τραγούδια του», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Χατζηνάσιος.
Μάλιστα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανέφερε, ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σχεδίαζαν να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του Μίμη Πλέσσα παίζοντας πιάνο.
«Κάθε χρόνο πηγαίναμε και παίζαμε πιάνο, εγώ αριστερά και αυτός δεξιά, παίζαμε διάφορα θέματα τζαζ αλλά “πειράζαμε” και τα τραγούδια μας. Ένα παιχνίδι μουσικό που μας διασκέδαζε», είπε καταλήγοντας ο Γιώργος Χατζηνάσιος.
Διαβάστε επίσης:
Περιστέρι: Πανικός σε κηδεία – Ιερέας τσακώθηκε με συγγενή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.