Γιάννης Μπέζος: Προτιμώ την καλή κωμωδία από τη σάτιρα - Η σάτιρα είναι αμιγώς πολιτική»
Για τη σάτιρα, τα όριά της, την πολιτική αλλά και το θέατρο μίλησε ο Γιάννης Μπέζος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega.
«Τα έργα του Μολιέρου έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες συμπεριφορές κι όχι με συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν είναι δηλαδή ένας συγγραφέας – ποιητής που σατιρίζει. Είναι ένας άνθρωπος που καταδεικνύει κάτι, μία συμπεριφορά και γελάμε με τα χάλια μας, δεν γελάμε με τους ήρωες», δήλωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής.
«Δεν τρελαίνομαι για την σάτιρα, συνήθως προτιμώ την καλή κωμωδία. Νομίζω δεν μπορεί να γίνει σάτιρα σε όλα. Πρώτα – πρώτα η σάτιρα είναι αμιγώς πολιτική. Αν δεν σατιρίζεις την πολιτική, δεν έχει νόημα, αλλά κι αυτό έχει ένα μέτρο και τρόπο για να γίνει», συμπλήρωσε.
Όσον αφορά δε τη συνέχιση της σειρά Famagusta στο Mega ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε:
«Πέρασα πολύ ωραία. Το Famagusta πραγματεύεται ένα θέμα πολύ σοβαρό που είναι εθνικό και πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».
Διαβάστε επίσης:
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υποκλίνομαι σε όλους τους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στα παιδιά τους»
Στο νοσοκομείο η Σοφία Καρβέλα: «Τα πράγματα στραβώνουν κάποιες φορές»
Γυμνός στο Instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης – «Μη μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή»