search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:54
MENU CLOSE

Ανδρέας Γεωργίου: Η απάντηση στο εμπάργκο Netflix – Τουρκίας για το «Famagusta»

07.09.2024 10:00
famagusta-georgioy-new

Με ανάρτηση στο Instagram απάντησε ο Ανδρέας Γεωργίου στο εμπάργκο της Τουρκίας στο “Famagusta”.

Σχολιάζοντας την απόφαση του τουρκικού Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (RTÜK) και του Neflix να μη διατεθεί η σειρά Famagusta -που αφηγείται γεγονότα της εισβολής στην Κύπρο μαζί με στοιχεία μυθοπλασίαςπουθενά αλλού εκτός της Ελλάδας, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις ανιψιές του και την κόρη μιας Τουρκοκύπριας φίλης του.

«Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δυο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα, και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα, είναι όλες Κύπριες! Η Isla είναι τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη. Αυτό είναι και το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα… χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα!»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετέφρασε το μήνυμά του στα αγγλικά και στα τούρκικα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει tag και τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Ξέθαψε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια (Video)

Σελένα Γκόμεζ: Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων στα 32 της

Μάρκος Σεφερλής: «Επιτέλους καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα» απαντά στους επικριτές της παράστασής του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:53