search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:07
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Λύγισε» στη σκηνή τραγουδώντας το «Μέχρι Μάη Μήνα» (video)

02.09.2024 09:33
DESPINA_VAND187

Στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο της Λάρνακας έδωσε συναυλία η Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια συγκινήθηκε μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές της στη σκηνή με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Δέσποινα Βανδή «λύγισε» στη σκηνή την ώρα που ξεκίνησε να τραγουδά την επιτυχία της «Μέχρι Μάη Μήνα».

Όπως η ίδια είχε δηλώσει άλλωστε σε προηγούμενη της συναυλία, με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας, το συγκεκριμένο τραγούδι της φέρνει κάθε φορά στο μυαλό τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή το 1999.

Στο απόσπασμα διακρίνεται η Δέσποινα Βανδή εμφανώς συγκινημένη να κάνει μια παύση λίγων δευτερολέπτων προτού να καταφέρει να συνεχίσει να τραγουδάει.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο λόγος που δεν μοίρασαν μπομπονιέρες στον γάμο τους (photos)

Με Μητσοτάκη και Λεμπρόν Τζέιμς ο γάμος Αντετοκούνμπο – Η διπλή τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι και το σύμφωνο εχεμύθειας (videos)

Το «αντίο» της Μιμής Ντενίση στον Δάνη Κατρανίδη: «Σ’ αγαπώ, να πετάξεις χορεύοντας προς το φως» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 10:07