Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επτά μεγάλα αλιευτικά καΐκια ξεκίνησαν σήμερα την περισυλλογή των νεκρών ψαριών από τη θαλάσσια περιοχή του Βόλου, μετά από συμφωνία των αλιέων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνολικά μαζεύτηκαν συνολικά 57 τόνοι νεκρά ψάρια, που προωθήθηκαν για καύση σε εταιρεία της Λάρισας, σύμφωνα με το gegonota.news.
Επτά μεγάλα αλιευτικά καΐκια ξεκίνησαν σήμερα την περισυλλογή των νεκρών ψαριών από τη θαλάσσια περιοχή του Βόλου, μετά από συμφωνία των αλιέων με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σήμερα, πρώτη ημέρα της συντονισμένης επιχείρησης, μαζεύτηκαν συνολικά 57 τόνοι νεκρά ψάρια, που προωθήθηκαν για καύση σε εταιρεία της Λάρισας, σύμφωνα με το gegonota.news.
Στο μεταξύ, σήμερα τοποθετήθηκε από τον ΟΛΒ ένα δίχτυ στον Ξηριά που αναμένεται να μειώσει σημαντικά τις ποσότητες των ψαριών, ενώ παράλληλα η Περιφέρεια προχώρησε στο κλείσιμο του θυροφράγματος της Κάρλας και εκτιμάται ότι τις επόμενες 2-3 ημέρες θα υπάρξει βελτίωση της εικόνας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, που έχει κατακλυστεί από χιλιάδες νεκρά ψάρια.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στη Βοιωτία: Εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας που έκανε παρά πέντε
Ρέθυμνο: 36χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του – Τον πρόλαβαν λίγο πριν απαγχονιστεί
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.