Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της ανθρωπιστικής εθελοντικής οργάνωσης «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, αλλά δεν περιορίστηκε να μιλήσει με τους ανθρώπους της οργάνωσης και τους εθελοντές που συνάντησε για το έργο που επιτελούν.
Παρείχε και ο ίδιος εθελοντική εργασία στην κουζίνα του Κέντρου, καθώς δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
Φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων», σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει:
«Η “Humanity Greece” έχει ένα πολύπλευρο έργο αλληλεγγύης σε σταθερή βάση, αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας φρέσκο φαγητό και για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής, ενώ συνδράμει και τους πυρόπληκτους της ΒΑ Αττικής».
«Όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του.
Διαβάστε επίσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.