search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:52
MENU CLOSE

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Αγωγή 2,5 εκατ. εις βάρος του – «Άφησε διαμέρισμα ρημαγμένο κι έφυγε»

12.08.2024 11:21
David-Copperfield-new

Για ζημιές σε ρετιρέ του Μανχάταν κατηγορείται ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ για τις οποίες δέχτηκε, μάλιστα, αγωγή ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην εν λόγω αγωγή, η οποία κατατέθηκε λίγες μέρες πριν, η διαχείριση του πολυτελούς πολυώροφου κτιρίου που βρίσκεται στην East 57th Street, ισχυρίζεται ότι «ο μάγος κατέστρεψε τη μονάδα που του ανήκει στο κτίριο πριν την εγκαταλείψει το 2018».

Ο 67χρονος αγόρασε για πρώτη φορά το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το 1997, ενώ τον επόμενο χρόνο μεταβίβασε την ιδιοκτησία του σε μια εταιρεία της Νεβάδα που του ανήκει.

Το διοικητικό συμβούλιο του κτιρίου που κίνησε την αγωγή εναντίον του, ισχυρίζεται ότι ο σταρ «άφησε το πρώην παρθένο διαμέρισμα – το μεγαλύτερο στο κτίριο, που βρίσκεται στον 54ο όροφο- εντελώς ρημαγμένο», απαιτώντας αποζημίωση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την επισκευή της μονάδας, καθώς και των γειτονικών μονάδων και του κτιρίου.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίζεται ότι η κατάσταση του διαμερίσματος «παραβιάζει ξεκάθαρα τις απαιτήσεις συντήρησης του κτιρίου».

Στην αγωγή συμπεριλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- φωτογραφίες με σοβαρές ζημιές στη μοκέτα της μονάδας, στους τοίχους, στο ταβάνι, στην μπανιέρα και ούτω καθεξής».

Εκπρόσωπος της Κόπερφιλντ ισχυρίζεται, από την πλευρά του, ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν «αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση του διαμερίσματος».

Διαβάστε επίσης:

Στεφ Κάρι: Επεισόδιο ανάμεσα στη σύζυγό του και την Αστυνομία λίγο μετά τον θρίαμβο του μπασκετμπολίστα στους Ολυμπιακούς (Videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εντυπωσιακός Τομ Κρουζ στην τελετή λήξης – Μπήκε… πετώντας και έφυγε με μηχανή! (Video)

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 08:48