search
ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57
MENU CLOSE

Κολωνάκι: Συναγερμός μετά από τηλεφώνημα φάρσα για βόμβα σε ξενοδοχείο (video)

30.07.2024 07:08
astynomia new

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) στις αρχές, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε περίπου στις 04:15 στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου στο Κολωνάκι λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτήριο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και πυροτεχνουργοί.

Χαμηλά στη Σόλωνος έκλεισαν οι δρόμοι μέχρι τον περιφερειακό στον Λυκαβηττό, ενώ το ξενοδοχείο εκκενώθηκε.

Τελικά, μετά από τις σχετικές έρευνες, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φάρσα και οι περίπου 40 τουρίστες επέστρεψαν στα δωμάτιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες, νέο «112» για εκκένωση – Ανάμεσα σε Πετριές, Κριεζά και Αλώνια το πύρινο μέτωπο (video)

Καιρός: Έρχονται μελτέμια με υποχώρηση της θερμοκρασίας – Καύσωνας ξανά από το Σαββατοκύριακο

Ξέσπασε φωτιά στην Παναγιά τη Γοργόνα της Λέσβου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.04.2025 11:57